18 ZLOT FIATA MULTIPLA - NIESULICE 2-4.06.2017R.
- Darraz
- Klubowicz
- Multipla: BYŁA :-(
- x 113
Re: 18 ZLOT FIATA MULTIPLA - NIESULICE 2-4.06.2017R.
Jeżeli Was nie będzie - wpłacona zaliczka przepadnie. No chyba, że znajdzie się ktoś na Wasze miejsce i zwróci Wam stówkę.
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
0 x
tel. 691 780 705
- samul2
- Klubowicz
- Multipla: M-JET 1,9/16v oraz BUSSO V6
- x 233
A co Ty Adam chcesz tam planować? W piątek się zlatujemy, wieczorem walne zebranie, w sobotę wycieczka i integracja, w niedzielę wyjazd. Czasy "hucznych" zlotów powoli mijają, bo nie ma kto za tym chodzić.Kaczorek pisze:Kiedy poznamy plan zlotu?
0 x
- Darraz
- Klubowicz
- x 113
Do konkursów lepiej podejśc bez treningu i na luzie (luz można "podkręcić" np chmielem w płynie - byle w rozsądnej ilości).
Tak zdradzając trochę szczegóły - jeden z konkursów na pewno spodoba się tym, którym zdarza się od czasu do czasu obejrzeć jakiś film i zapamiętać z nich co ciekawsze wątki, muzykę czy aktorów.
Tak zdradzając trochę szczegóły - jeden z konkursów na pewno spodoba się tym, którym zdarza się od czasu do czasu obejrzeć jakiś film i zapamiętać z nich co ciekawsze wątki, muzykę czy aktorów.
0 x
tel. 691 780 705
- Darraz
- Klubowicz
- x 113
Post pod postem, ale sprawa innej wagi i informacje konkretne - stąd takie posunięcie.
Tak jak wspomniałem już na początku możliwe jest zamówienie pełnego wyżywienia w restauracji MAK - info w pierwszym poście, każdy też dostanie niezbędne informacje w pakiecie startowym. W okolicy restauracji odbywać się będą najprawdopodobniej konkursy czy walne zebranie.
Będziemy miec do dyspozycji namiot czy taras i stoliki. Co prawda nie tylko ekipy ze zlotu będą w ośrodku, ale i tak będziemy w przewadze. Miejsc nie powinno zabraknąć.
PROSIMY PRZESTRZEGAĆ ZASADY, ŻE NA TERENIE I OBIEKTACH NALEŻĄCYCH DO RESTAURACJI NIE SPOŻYWAMY WŁASNYCH POSIŁKÓW I NIE WNOSIMY WŁASNEGO ALKOHOLU.
Restauracja nie ma zaporowych cen, nie musimy wnosić opłat za korzystanie z tych miejsc choćby to było całe popołudnie i wieczór, dlatego warto chyba zapłacić za tą herbatę, kawę, piwo czy coś konkretniejszego.
INFORMACJA DLA OSÓB DOJEŻDŻAJĄCYCH NA ZLOT NA JEDEN DZIEŃ - NIE KORZYSTAJĄCYCH Z NOCLEGÓW.
WEJŚCIE NA TEREN OŚRODKA JEST PŁATNE I WYNOSI 8ZŁ OD OSOBY, ZA ZAPARKOWANIE SAMOCHODU TRZEBA ZAPŁACIĆ 10ZŁ.
Tak jak wspomniałem już na początku możliwe jest zamówienie pełnego wyżywienia w restauracji MAK - info w pierwszym poście, każdy też dostanie niezbędne informacje w pakiecie startowym. W okolicy restauracji odbywać się będą najprawdopodobniej konkursy czy walne zebranie.
Będziemy miec do dyspozycji namiot czy taras i stoliki. Co prawda nie tylko ekipy ze zlotu będą w ośrodku, ale i tak będziemy w przewadze. Miejsc nie powinno zabraknąć.
PROSIMY PRZESTRZEGAĆ ZASADY, ŻE NA TERENIE I OBIEKTACH NALEŻĄCYCH DO RESTAURACJI NIE SPOŻYWAMY WŁASNYCH POSIŁKÓW I NIE WNOSIMY WŁASNEGO ALKOHOLU.
Restauracja nie ma zaporowych cen, nie musimy wnosić opłat za korzystanie z tych miejsc choćby to było całe popołudnie i wieczór, dlatego warto chyba zapłacić za tą herbatę, kawę, piwo czy coś konkretniejszego.
INFORMACJA DLA OSÓB DOJEŻDŻAJĄCYCH NA ZLOT NA JEDEN DZIEŃ - NIE KORZYSTAJĄCYCH Z NOCLEGÓW.
WEJŚCIE NA TEREN OŚRODKA JEST PŁATNE I WYNOSI 8ZŁ OD OSOBY, ZA ZAPARKOWANIE SAMOCHODU TRZEBA ZAPŁACIĆ 10ZŁ.
0 x
tel. 691 780 705
- studnik
- Multipla: JTD, 115KM, 2003
- x 3
Ja, jako posiadacz srebrnej Multipki MKI spróbowałem. Pozwoliłem sobie pokombinować z kolorami. Poniżej efekt.Rossocola pisze:Projekt naklejki bardzo fajny, a pomysł Kaczorka z tymi kolorami to też nie kulawy
Tylko chyba trudny do zrealizowania, ale fajnie by było
http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/Y3eq ... YhuPkmk_2G
0 x
Fajnie wyszło
Realistyczna naklejka, za Twoją srebrną już Cordis pomyka swoją pomarańczą mk 2
Realistyczna naklejka, za Twoją srebrną już Cordis pomyka swoją pomarańczą mk 2
0 x
Multipla 1.6 16v bipower, 2002r.kolor rossococacola880 397 702
- studnik
- Multipla: JTD, 115KM, 2003
- x 3
Miło że się podoba. Ja się już nie mogę doczekać zlotu, chociaż z biegiem czasu rośnie trema - to mój pierwszy zlot.
0 x
-
- Multipla: jtd115 KM,2004
- x 52
Bardzo mi smutno że mnie nie bedzie takie życie lecz mam wielką nadzieje że na nastepnym będę pozdrowionka
0 x